Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei i poder registrar el procés de compra. En navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les 'cookies'.
Els colors de moda a les fusteries d'alumini
Varietat de colors alumini Technal.Colors al accesori Technal

Colors a l'alumini

Finestres amb colors exclusius

Puigmetal® disposem d'una àmplia col·lecció d'acabats i colors exclusius per a les finestres d'alumini Technal, creada per inspirar i donar a triar als professionals de l'arquitectura i l'interiorisme les solucions cromàtiques més avantguardistes i noves del mercat. Tant els acabats lacats com els anoditzats respecten les directives d'aplicació definides pels segells de qualitat Qualicoat i EWAA-EURAS, emès per Qualanod, respectivament.

Segells de qualitat al lacat de les finestres

El color del bon gust

En definitiva, la selecció de textures i colors dels perfils d'alumini Technal presenta una gran quantitat de variacions que van des de la visió tradicional fins a l'última tendència per adequar-se als estils arquitectònics en què s'instal·la així com per respondre a gust de l'usuari.

Per obtenir + INFORMACIÓ sobre els colors i textures, pot consultar els nostres catàlegs Colors Bàsics /Colors Exclusius o contactar amb Puigmetal®.

Lacats dels perfils TechnalFinestres amb colors exclusius

Home | Puigmetal Aluminier Technal | Finestra de fulla oculta | Corredissa galandage | Corredissa d'angle | Barana d'alumini

Polígon Camí Torrent s/n  Fraga - Osca - Espanya  0034 974 473 254   empresa@puigmetal.es