Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei i poder registrar el procés de compra. En navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les 'cookies'.
Technal dissseny contemporani
Fusteria de disseny avantguardista.Finestra panoramica angular d'alumini

+ Disseny en tancaments d'alumini

Finestres amb línies rectes

El disseny de les finestres d'alumini Technal està d'acord amb les tendències i preferències més actuals de l'arquitectura, decoració i disseny contemporani, és a dir, estètica minimalista, amb una gran superfície de vidre i una major llum natural. Per aconseguir-ho, la marca està en constant col·laboració amb els arquitectes, decoradors i interioristes més influents a nivell internacional.

Exclusivitat en el seu disseny

La marca Technal a més, compta amb una actualitzada col·lecció d'acabats, textures i colors, concebuda per inspirar i oferir les solucions cromàtiques més avantguardistes i renovadores en finestres d'alumini. La marca investiga i evoluciona en aquest sentit creant tendència i convertint-se així en un ferm referent de qualitat i disseny en el sector de les finestres d'alumini de gamma alta.

Productes recomanats:

Fulla recta a les finestres d'aluminiRenovar finestres per estalviar diners

Home | Puigmetal Aluminier Technal | Finestra de fulla oculta | Corredissa galandage | Corredissa d'angle | Barana d'alumini

Polígon Camí Torrent s/n  Fraga - Osca - Espanya  0034 974 473 254   empresa@puigmetal.es