Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei i poder registrar el procés de compra. En navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les 'cookies'.
Corredissa angular de Technal
Balconera corredissa d'angle.secció corredissa technal

Corredissa angular technal

Obrir la casa cap a un espai de llum i llibertat

A diferència de la resta de corredisses d'alumini del mercat, aquesta corredissa es col·loca en angle sortint o entrant i permet obtenir cantonades desproveïdes d'obra amb un aspecte modern i contemporani. Embolicant l'habitatge en un entorn transparent, aquesta corredissa s'integra a la cantonada un acabat d'alumini lacat a la part baixa del perfil que es adaptada a l'ús quotidià. Aquesta part té una doble funció; protegir l'usuari d'eventuals riscos de talls i afavorir la trobada de l'angle sortint. La corredissa d'alumini d'angle de Technal s'adapta igualment a les grans dimensions. Els mecanismes de tancament i tiradors són idèntics a les corredisses Soleal GY estàndard. Un perfil complementari simplificat permet la realització de l'angle.

Dins o fora, la nova corredissa angular de Technal , igualment disponible en versió galandage , procura una sensació de llibertat i deixa espai a la llum.

corredissa angular technal

La corredissa d'alumini Soleal GY proposa una solució d'angle entrant o sortint per tal de crear projectes encara més originals. Els perfils muntants reforçats admeten la realització de buits molt grans que s'estenen des del terra fins al sostre. Actual i avantguardista, la corredissa d'alumini angular de Technal ofereix una estètica exquisida i refinada.

També disponible en versió galandage

Per a més informació sobre la corredissa angular, consulteu el nostre catàleg Soleal GY o contacti amb nosaltres.

Tirador corredissa d'angle.cantonada d'alumini que s'obre

Home | Puigmetal Aluminier Technal | Finestra de fulla oculta| Corredissa galandage| Corredissa d'angle | Barana d'alumini

Polígon Camí Torrent s/n Fraga - Osca - Espanya 0034 974 473 254 empresa@puigmetal.es

Finestra d'alumini Puigmetal®, fabricant de fusteria d'alumini a Catalunya per a Europa, ha desenvolupat una nova generació de finestres d'alumini a mida innovadores, altament aïllantes i certificades, tant per a la renovació com per a nous edificis. Líder de la finestra industrial d'alumini i la fusteria d'alumini, Puigmetal® ofereix una gamma completa de finestres i portes d'alumini TECHNAL, adequades per a totes les arquitectures: finestra d'alumini de fulla oculta Soleal FY, porta corredissa d'alumini LUMEAL, galandage Soleal GY, porte plegable AMBIAL, tancament de grans dimensions ARTYAL, porta entrada d'alumini Soleal PY ... Puigmetal® disposa de finestres de disseny accessibles.