Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei i poder registrar el procés de compra. En navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les 'cookies'.
Tancaments amb més llum natural
Finestral amb grans transparènciesGrans obertures amb vidres de grans dimensions

Llum natural a les finestres

Sinergia amb l'entorn

La connexió total entre l'interior i l'exterior, la fusió dels contrastos i la integració del paisatge en cadascuna de les estances de l'habitatge, com si d'un tot es tractés, són algunes de les tendències que marquen el disseny i l'arquitectura residencial a l'actualitat.

Acabats elegants

Technal compta amb unes sèries de fusteria d'alumini que es caracteritzen especialment per tenir uns acabats visualment molt discrets, elegants i que afavoreixen l'entrada de llum natural a l'habitatge . D'aquesta manera, s'eliminen els impediments visuals, es guanya en visibilitat i augmenta el confort a l'interior de les estances.

Productes recomanats:

Tancaments que aprofiten la llum del solGuanyar llum natural amb finestres technal

Home | Puigmetal Aluminier Technal | Finestra de fulla oculta| Corredissa galandage| Corredissa d'angle | Barana d'alumini

Polígon Camí Torrent s/n Fraga - Osca - Espanya 0034 974 473 254 empresa@puigmetal.es

Finestra d'alumini Puigmetal®, fabricant de fusteria d'alumini a Catalunya per a Europa, ha desenvolupat una nova generació de finestres d'alumini a mida innovadores, altament aïllantes i certificades, tant per a la renovació com per a nous edificis. Líder de la finestra industrial d'alumini i la fusteria d'alumini, Puigmetal® ofereix una gamma completa de finestres i portes d'alumini TECHNAL, adequades per a totes les arquitectures: finestra d'alumini de fulla oculta Soleal FY, porta corredissa d'alumini LUMEAL, galandage Soleal GY, porte plegable AMBIAL, tancament de grans dimensions ARTYAL, porta entrada d'alumini Soleal PY ... Puigmetal® disposa de finestres de disseny accessibles.