Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei i poder registrar el procés de compra. En navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les 'cookies'.
Transport de finestres d'alumini paletitzades
Fusteria d'alumini embalada per transportarTransport de fusteria d'alumini paletitzades

Embalatge i transport de finestres d'alumini

Arribem a qualsevol part del món

Un dels objectius més importants a Puigmetal® és satisfer els nostres clients oferint un subministrament de material en perfecte estat i en el moment oportú.

Embalar i transportar finestres d'alumini i vidre és una tasca que exigeix la màxima dedicació i rigor.

Sempre segurs ...

Per aconseguir-ho hem desenvolupat un sistema d'embalatge que evita que les finestres d'alumini es colpegen entre si, protegint-les de friccions i ratlles a força de materials Cellu-Pro, film polietilè de baixa densitat i adhesiu de polipropilè.

Totes les finestres d'alumini fabricades per Puigmetal® se subministren en cavallets sòlids de fusta amb el certificat d'origen PEFC, fabricats a les nostres instal·lacions i degudament paletitzades amb fleix altament resistent.

El fet de ser tan exigents amb el lliurament de les finestres d'alumini als nostres clients, ens obliga a mantenir una relació comercial amb empreses de transport serioses, fiables i solvents al 100%.

Finestres d'alumini se subministrades en cavallets sòlids de fustaEmbalatge i transport de finestres d'alumini

Home | Puigmetal Aluminier Technal | Finestra de fulla oculta | Corredissa galandage | Corredissa d'angle | Barana d'alumini

Polígon Camí Torrent s/n  Fraga - Osca - Espanya  0034 974 473 254   empresa@puigmetal.es