Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei i poder registrar el procés de compra. En navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les 'cookies'.
Powered By Subgurim(http://googlemaps.subgurim.net).Google Maps ASP.NET
Pressupost technal fusteria d'alumini

Telèfon de contacte:
974 473 254
Horaris d'atenció al client:
De dilluns a divendres 9h00/13h00 - 15h00/19h00

e-mail: empresa@puigmetal.es  

Contacte

Si vol fer alguna consulta, sol·licitar un pressupost o necessita més informació sobre qualsevol dels nostres productes o serveis, pot posar-se en contacte amb nosaltres omplint aquest formulari o bé trucant al 974.473.254 i li respondrem el més aviat possible.

Nom i cognoms(*)
Empresa (opcional)
Email (*)
Telèfon (*)
Missatje (*)

Les dades de caràcter personal que ens faciliti mitjançant la complementació del present formulari passaran a formar part d'un fitxer titularitat de Puigmetal S.L., amb la finalitat de poder respondre a la seva sol·licitud d'informació, així com informar sobre les diferents ofertes i novetats de l'empresa. Pot exercitar els seus drets d'accés, cancel·lació, rectificació i, si escau, oposició, enviant un escrit a l'efecte, acompanyat d'una fotocòpia del seu DNI o document acreditatiu equivalent, a la següent adreça: Puigmetal S.L. Poligono Industrial Camí Torrent s / n - 22520 Fraga, Osca.

Home | Puigmetal Aluminier Technal | Finestra de fulla oculta | Corredissa galandage | Corredissa d'angle | Barana d'alumini

Polígon Camí Torrent s/n  Fraga - Osca - Espanya  0034 974 473 254   empresa@puigmetal.es