Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei i poder registrar el procés de compra. En navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les 'cookies'.
Fusteria amb vidre silenciós
Finestres que atenuen el so.Vidre acústic climalit silence

+ Silenci

Finestra acústica, qualitat de vida a la llar

Un dels principals problemes dels habitatges construïts fa alguns anys és el poc aïllament acústic que contemplen les seves fusteries. Si bé en l'actualitat la contaminació acústica, sobretot dels habitatges ubicats en nuclis urbans, està sent poc a poc eliminada adoptant mesures a partir de la nova normativa del Codi Tècnic de l' edificació , encara hi ha un gran nombre de llars amb problemes de soroll en els quals, la rehabilitació de les finestres sol ser la clau per acabar amb el problema.

44 decibels de tranquil·litat

Les finestres d'alumini Technal ofereixen un índex d'atenuació acústica que pot arribar fins als 44 decibels, un excel·lent aïllament acústic tenint en compte que el soroll mitjà a la ciutat se situa al voltant dels 60 decibels. D'aquesta manera, Technal garanteix un òptim confort acústic a l'interior de l'habitatge.

Productes recomanats:

Aïllar la llar dels sorolls del carrerTancament d'alumini amb aïllament acústic

Home | Puigmetal Aluminier Technal | Finestra de fulla oculta | Corredissa galandage | Corredissa d'angle | Barana d'alumini

Polígon Camí Torrent s/n  Fraga - Osca - Espanya  0034 974 473 254   empresa@puigmetal.es