Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei i poder registrar el procés de compra. En navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les 'cookies'.
Edificis amb eficiència energètica
Finestres que estalvien energia.Finestra sense pèrdues tèrmiques

+ Estalvi d'energia

És possible disminuir la despesa d'energia?

En una societat amb una consciència mediambiental creixent és especialment important garantir l'eficiència energètica en els edificis, ja siguin residencials o tinguin altres usos. Per això, és bàsic que els tancaments d'alumini conservin la calor a l'hivern i el fred a l'estiu. A més, es pot reduir el consum energètic amb una bona protecció solar .

Les finestres poc estanques (ferro, fusta, PVC, etc ...) suposen el 25% de les pèrdues tèrmiques d'un habitacle. Un insuficient aïllament que es reflecteix, finalment, a la factura del consum energètic (electricitat, gas, gasoil ..). Renovar les seves finestres per millorar l'aïllament tèrmic amb finestres d'alumini Technal és una inversió rendible econòmicament per a la seva llar i millora la qualitat de vida de la seva família.

Comenceu a estalviar en les factures de gas i electricitat

En aquest sentit, Technal compta amb diferents sèries de portes i finestres d'alumini que incorporen el trencament del pont tèrmic, la qual cosa permet estalviar en calefacció i en aire condicionat . A més, es completa amb una gamma de productes de protecció solar que redueixen eficaçment la incidència del sol a la façana i, per tant, l'augment de temperatura a les estances interiors de l'edifici, minimitzant així el consum energètic.

Productes recomanats:

Finestres de baix consum d'energiaInstal·ladors de finestres amb estalvi energètic

Home | Puigmetal Aluminier Technal | Finestra de fulla oculta | Corredissa galandage | Corredissa d'angle | Barana d'alumini

Polígon Camí Torrent s/n  Fraga - Osca - Espanya  0034 974 473 254   empresa@puigmetal.es